Vindem corpuri si surse de iluminat Eglo in toata Romania

Share Button  Vindem corpuri si surse de iluminat Eglo in toata Romania share small

surse si corpuri de iluminat Eglo  Vindem corpuri si surse de iluminat Eglo in toata Romania surse si corpuri de iluminat EgloGrupul Eglo-Austria este unul dintre cei mai mari producatori de corpuri si surse de iluminat, avand reprezentanta pe toate continentele lumii.

Infiintata in anul 1969 de catre Ludwig Obweiser, compania Eglo a cunoscut o expansiune rapida, in prezent fiind una dintre cele mai mari companii producatoare de surse de iluminat din lume. Cele 70 de locatii Eglo care se ocupa cu distributia produselor de iluminat decorative atesta valoarea grupului. Ca exemplu, in anul 2012 mai mult de 15 milioane de surse de iluminat au fost comercializate in peste 50 de tari.

„Eglo este o companie de familie cu un interesant amestec de traditii austriece si diverse influente culturale din companiile noastre de distributie care reprezinta baza pentru gama noastra diversificata de produse”, Ludwig Obweiser.

Pe langa marca EGLO, grupul mai detine si DECO Licht Projekt GmbH, care se ocupa cu dezvoltarea conceptelor de iluminat personalizate, EDI Light GmbH, care este axata pe piata de discount si Eglosphere, care dezvolta sistemul de iluminat modular pentru clientela publica si pentru afaceri.

Compania Suntec Trade SRL este de curand distribuitoare de produse Eglo in toata Romania. Va punem la dispozitie o gama variata de produse, fie pentru iluminat interior, fie pentru iluminat exterior, in diverse forme si marimi toate la o calitate ridicata si cu un design fermecator.

Numeroasele moduri prin care va puteti face casa mai luminoasa, fara a face risipia de energie, reprezinta un punct forte al produselor de iluminat Eglo.

Se spune ca lumina este izvorul vietii pe pamant.

Echipa Suntec Trade SRL / Oradea, Bihor / 0746 111 531

http://www.suntec.ro/corpuri-de-iluminat.html

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Imprimanta second hand cu jet HP Photosmart 385 Q6387B

Imprimanta second hand cu jet HP Photosmart 385 Imprimanta second hand cu jet HP Photosmart 385 ofera o rezolutie la...

Închide