Xerox a achizitionat anul trecut Merizon Group

Share Button  Xerox a achizitionat anul trecut Merizon Group share small

Xerox Corporation, unul dintre cei mai mari producători de copiatoare, imprimante şi dispozitive multifuncţionale a anunţat anul trecut că filiala Global Imaging Systems a achiziţionat Merizon Group Incorporated, un copiator şi distribuitor de imprimante. Termenii contractului nu au fost dezvăluiţi.

Xerox  Xerox a achizitionat anul trecut Merizon Group Xerox

Xerox a declarat că a achiziţionat această companie pentru a-şi dezvolta strategia de a crea o reţea la nivel naţional axată pe îmbunătăţirea fluxului de documente de birou şi documente eficiente. Xerox’s Global Imaging Office Technology Division este reponsabilă pentru vînzarea de imprimante, copiatoare şi alte produse de birou pentru Xerox şi a cumpărat mai multe companii din state precum Iowa, New York, Illinois, Virginia şi Florida.

Merizon’s MBM cu sediul în Appleton, Wisconsin este responsabilă pentru distribuirea Canon, Samsung şi Kyocera Mita, pentru copiatoare, dispozitive şi alte produse de birou.

Xerox caută cu siguranţă să-şi extindă afacerea mai ales cu achiziţiile făcute în New York, Illinois, Virginia, Florida, iar acum în Wisconsin. În acest caz, în anul 2013 ne putem aştepta de la compania Xerox să aducă lucruri foarte mari în această industrie a imprimantelor.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Accesorii PC

Vreau să vorbim puţin despre cîteva dintre accesoriile PC pe care vi le oferă Suntec Oradea: - Adeziv din două...

Închide