xPrintServer de la Lantonix va permite sa imprimati direct de pe iPad sau iPhone

Share Button  xPrintServer de la Lantonix va permite sa imprimati direct de pe iPad sau iPhone share small

Lantonix xPrintServer  xPrintServer de la Lantonix va permite sa imprimati direct de pe iPad sau iPhone Lantonix xPrintServer

Ce se întîmplă de obicei cu un dispozitiv plug-n play este că îl introduceţi în priză, nu va merge, vă veţi uita peste instrucţiuni, veţi deveni şi mai confuz, pe urmă contactaţi serviciul pentru clienţi care vă va pune în aşteptare, pe urmă vă veţi uita pe Google sau pe Youtube pentru un răspuns şi pe urmă la final vă veţi enerva. Cu toate acestea, singura excepţie de la această regulă este xPrintServer de la Lantonix. Ei bine, da, aceasta poate fi o excepţie.

Singura problema este cum să imprimaţi de pe iPad sau de pe iPhone. Dacă aţi achiziţionat deja o imprimantă cu capabilităţi AirPrint, atunci acest lucru ar trebui să fie uşor de realizat. Deşi, dacă sunteţi ca majoritatea oamenilor de pe această lume şi ţineţi de aceeaşi imprimantă de ani de zile, atunci s-ar putea să aveţi opţiuni limitate.

Una dintre aceste opţiuni este de a adaugă o aplicaţie de imprimare pentru iPad sau iPhone. Din păcate, aceste aplicaţii sunt în general legate de modele specifice de imprimante, ceea ce face ca potrivirea să fie mai greu de realizat.

XPrintServer simplifică acest lucru. În esenţă, acest produs este o cutie care se ataşează la router şi la imprimantă. Odata ce aţi conectat dispozitivul, puteţi imprima de pe iPad şi iPhone, indiferent unde vă aflaţi acasă sau la birou. Aici ar interveni o problemă şi anume conectarea la imprimantă prin WiFi fara cablu USB poate fi dificilă şi s-ar putea să nu răspundă.

Preţul la xPrintServer este de 100 dolari, puţin cam mult, avînd în vedere că există aplicaţii care fac acelaşi lucru şi costă 5 dolari. Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să vedeţi dacă aveţi o imprimantă compatibila AirPrint şi apoi verificaţi dacă există o aplicaţie i-device pentru imprimanta dumneavoastră. Pe urmă dacă doriţi să cheltuiţi aproximativ 100 de dolari atunci alegeţi xPrintServer.

Comments

comments

Citește articolul precedent:
Securitatea documentelor

Fiecare companie din această lume are documente de care nu mai are nevoie pentru a le procesa în fiecare zi....

Închide